Category Archives: blog

10 Filmat Më Të Mirë Te 2017-s

10 Filmat Më Të Mirë Te 2017-s

admin January 10, 2018

Pasi pamë shumicën e filmave të 2017-s, krijuam një listë që ne mendojmë se janë më cilësorët dhe plotësojnë çdo aspekt që e bën një film të mirë dhe të arrirë, si teknikisht ...

The Disaster Artist (2017) – Review

The Disaster Artist (2017) – Review

admin January 6, 2018

Si fillim duam t’u kërkojmë falje Tommy Wiseau-s, Greg Sestero-s dhe James Franco-s që nuk arritëm t’i mbështetnim me sadopak duke blerë biletën e kinemasë për ta parë këtë ...

Pirates of the Caribbean : Dead Men Tell No Tales (2017) – Review

Pirates of the Caribbean : Dead Men Tell No Tales (2017) – Review

admin January 6, 2018

A e mbani mend filmin e parë të françizës së “Pirates of the Caribbean”? Nëse po, nguleni fort në memorien tuaj, pasi nuk keni për t’i përjetuar më ato emocione. Filmi i vitit ...

7 rolet me te mira te Tom Hardy-t

7 rolet me te mira te Tom Hardy-t

admin December 30, 2017

Epo besoj se ska nevoje per prezantim, nje prej aktoreve me te talentuar dhe te mirenjohu pas viteve 2000, Tom Hardy eshte nje aktor anglez i cili karrieren e nis me filmin ...

The Meyerowitz Stories (2017) Review

The Meyerowitz Stories (2017) Review

admin December 25, 2017

Fuqia universale e skenarit. Gjithmone kam qene i mendimit qe nje skenar i mire mund te rregulloje cdo gje ne nje film, edhe te parregullueshmen, edhe te shpetoje karriera sic ...

Oz dhe pozita e tij në rrjetin e serialeve “underground”.

Oz dhe pozita e tij në rrjetin e serialeve “underground”.

admin December 25, 2017

I transmetuar që prej vitit 1997 deri në 2003, Oz është një prej serialeve më të arrirë të krijuar nga televizioni amerikan dhe mban akoma sot një pozitë të veçantë tek ai ...