Dokumentar

Kenny (2017)
9
HD

Kenny (2017)

Një portret i hapur dhe i përafërt i lojtarit Keni Daglish – lojtari, burri, e vërteta.
Conor McGregor: Notorious (2017)
7.8
HD

Conor McGregor: Notorious (2017)

Një film-dokumentar që paraqet jetën e luftëtarit më të përfolur në UFC këto vitet e fundit, Conor McGregor (Konor MekGregor) dhe hapat që ndoqi ...
Jackass 3D (2010)
10
HD

Jackass 3D (2010)

Xhoni Noksvill me shokë kthehet për filmin e tretë me skena të rrezikshme dhe mos-kokëçarëse…