Hindi

Hindi Medium (2017)
7.8
HD

Hindi Medium (2017)

Një çift nga Chandni Chowk aspirojnë t’i japin vajzës së tyre edukimin më të mirë që të jetë pjesë dhe të pranohet nga elita e Nju Delhit…