Lufte

5 Days of War (2011)
7.8
HD

5 Days of War (2011)

Një drame e vendosur në luftën ndermjet Rusisë dhe Gjeorgjisë dhe e përqendruar të një gazetar amerikan, kameramani i tij, dhe një gjeorgjian vendas.
Dunkirk (2017)
10
HD

Dunkirk (2017)

Filmi tregon historinë e ushtarëve britanikë, francezë dhe holandezë të bllokuar në brigjet e Dankrikut nga gjermanët..
An Ordinary Man (2017)
10
HD

An Ordinary Man (2017)

Jeta e një ish-gjeneral në arrati që akuzohet për krime lufte dhe marrëdhënia që krijon ai me shërbyesen e vet.
Wolf Warrior 2 (2017)
10
HD

Wolf Warrior 2 (2017)

Kur mercenarët sadistë shënjestrojnë civilët, Leng Feng detyrohet t’i kthehet detyrës së tij, në mënyrë që të shpëtojë jetët e kërcënuara ...
I Am Legend (2007)
7.8
HD

I Am Legend (2007)

Pasi një virus shkatërroi qytetërimin dhe pjesën tjetër i ktheu ne monstra, i vetmi i mbijetuar në Nju Jork mundohet dëshpërimisht të gjejë një kurë!